Zorgeloos investeren in een opbrengsteigendom als één geheel!

24 Juli 2019
Posted in nieuws
24 Juli 2019 Kim Snijders

Zorgeloos investeren in een opbrengsteigendom als één geheel!

Hebt u voldoende kapitaal en wilt u investeren in een appeltje voor de dorst waar u onmiddellijk rendement uit haalt en waar u niet van wakker hoeft te liggen? Dan kunt u overwegen om een opbrengsteigendom als geheel aan te kopen.

Als enige eigenaar hebt u alle vrijheid om uw eigen beslissingen te nemen én het levert u enkele voordelige voorwaarden op die uw potentieel rendement maximaliseren.

Dankzij de unieke garanties van Syus investeert u bovendien zonder zorgen! U investeert, Syus beheert!


Beleggen is vandaag een dubbeltje op z’n kant: de beurs biedt nog steeds geen garanties en blijft volatiel. Beleggers zoeken hun heil in vaste waarden, maar het ziet er niet naar uit dat de langetermijnrente snel de hoogte in zal gaan (“De Belgische tienjaarsrente bereikt maandagnamiddag een nieuw historisch dieptepunt”. Bron: Moneytalk). Het verbaast niemand dat de goudprijs op zijn hoogste koers in zes jaar staat…

Als kapitaalkrachtige belegger wilt u natuurlijk de risico’s beperken en zeker zijn van uw rendement. Kortom, u bent op zoek naar een juiste, stabiele investering – als het kan, zonder al te veel dagelijkse rompslomp.

De oplossing? Koop een opbrengsteigendom als één geheel
Investeren in vastgoed vraagt de juiste kennis en expertise. Bij Syus hebben we afgelopen decennium ruim 300 investeerders begeleid in de keuze en bij de aankoop van hun vastgoed. U kan gebruik maken van die expertise.

Door gebruik te maken van die expertise investeert u zonder zorgen! Nogal wat investeerders wagen zich in het begin aan een te renoveren opbrengsteigendom. Vaak worden de verbouwen onderschat en dat levert aanzienlijke zorgen en administratieve rompslomp op. En dan hebben we het nog niet over de aanloopfase naar de vergunning toe waar je rekening dient te houden met tal van bouwvoorschriften. Door van onze expertise gebruik te maken, omzeilt u die grote nadelen, zonder dat uw rendement daar onder lijdt! Kortom, u heeft geen verbouwingzorgen, geen verrassingen, geen timing-problemen, maar wel een mooi afgewerkt resultaat, dat vanaf de eerste dag bemeubeld én verhuurd is!

Maar wat na de aankoop van een opbrengsteigendom? Als enige eigenaar van het gebouw geniet u heel wat vrijheid, maar het zoeken naar huurders en onderhouden van het contact ziet u wat minder zitten? Geen zorgen, bij Syus nemen wij het beheer van uw opbrengsteigendom volledig uit handen. Dankzij onze optimale verhuurgarantie bent u verzekerd van huurders gedurende de eerste vijf jaar na aanschaf van het pand. Bovendien wordt u in een vingerknip eigenaar van een residentie met volledig ingerichte en bemeubelde luxe-investeringsunits. Zo investeert u bij Syus dus in een netjes afgewerkt opbrengsteigendom, zonder zorgen én volledig verhuurd.

Nog méér waar voor uw geld
Maar er is meer … Wanneer u als enige investeerder een volledig gebouw verwerft, geniet u ook van een heleboel andere voordelen die uw potentieel rendement maximaliseren.

  • U ontvangt een volumekorting op het geheel. Door deze volumekorting – waarvoor u bij uw Syus-adviseur een offerte op maat kunt vragen – wordt uw netto-rendement nog hoger.
  • U hebt geen syndicuskosten. Vermits u de enige eigenaar bent en alle wooneenheden dus eigendom zijn van één persoon, hoeft u geen syndicus onder de arm te nemen.
  • U hebt recht op de geïndexeerde huur. Bij aanschaf van slechts één unit wordt de verhuurgarantie van vijf jaar vastgezet op de starthuur conform de marktprijs, zoals vermeld in onze brochure. Koopt u een volledig gebouw, dan geldt deze beperking niet en krijgt u de geïndexeerde huur. Syus zorgt voor de indexaties en huur-aanpassingen, zodat u hier zelf niet aan hoeft te denken.
  • U hebt de touwtjes in handen. Mocht u de afzonderlijke units van uw residentie per stuk willen doorverkopen, dan laat u een basisakte opmaken, waarvan u mee de regisseur kan zijn.

Dergelijk opbrengsteigendom in de regio van Leuven zijn doorgaans te koop vanaf 750.000 euro (inclusief registratierechten). Deze opbrengsteigendommen bezorgen u al snel maandelijks 2.200 euro netto-huuropbrengsten. Door 35% van het kapitaal met eigen middelen in te brengen en 65% via een hypothecaire lening (20 jaar, vast) te financieren, betalen uw maandelijkse huurinkomsten uw lening af. Door 65% met behulp van een lening te financieren, neemt uw rendement op de eigen middelen fors toe.

Wacht dus niet met investeren, maar investeer en wacht af.

De 3 unieke garanties van Syus

  1. Optimale verhuurgarantie. Syus garandeert de eerste vijf jaar van uw investering dat uw huuropbrengst elke maand stipt wordt gestort.
  2. Compleet beheer zonder zorgen. U hoeft zich geen zorgen te maken over lopende kosten, zowel privatief als gemeenschappelijk.
  3. Helder zicht op netto rendement. Bij Syus is netto écht netto en staat duurzaam rendement centraal.

 

Hebt u aanvullende vragen over het investeren in een opbrengsteigendom? Of wilt u graag meteen op zoek naar een geschikt pand?

Neem hier contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Zo kunnen we samen bekijken welke residenties er binnenkort beschikbaar zijn.

, , , ,

Neem contact met ons op!

Elke klant heeft z’n eigen verhaal. Daarom luisteren we bij Syus aandachtig naar uw objectieven en verwachtingen. Na analyse leggen we u een onderbouwd investeringsplan voor, op maat van uw persoonlijke situatie.