Ontdek waarom vastgoed interessanter is dan de staatsbon

In september komt de 22 miljard euro vrij die spaarders en beleggers vorig jaar massaal in de fiscaalvriendelijke staatsbon stopten. Onder de grootbanken heerst er een gevecht om dat vermogen weer naar zich toe te trekken. Afgelopen weken werd de kasbon weer van onder het stof gehaald. Ook de overheid doet mee en vaardigde een nieuwe staatsbon uit.

De nieuwe staatsbon heeft een nettorendement van 2,24%. Ook de kasbons van de grootbanken hanteren grosso modo datzelfde rendement. In tegenstelling tot 2023 zijn beide producten wel onderhevig aan hetzelfde tarief van roerende voorheffing.

Maar is het interessant om uw vermogen opnieuw minstens een jaar vast te zetten en zijn er geen alternatieven? 

Welke voordelen heeft een investering in een opbrengsteigendom ten opzichte van de staats- en kasbon?

Hier zijn 8 goede redenen om te kiezen voor een vastgoedinvestering met de drie unieke Syus-garanties! 

Read more

Gentrificatie in Antwerpen

Terwijl Antwerpen zich ontpopt, dienen zich nieuwe kansen aan voor de vooruitziende investeerder. Ontdek de unieke mogelijkheid om te profiteren van de gentrificatiegolf die door de stad raast, en mobiliseer uw vermogen op locaties die er echt toe doen.

Antwerpen staat letterlijk in de steigers. Slimme investeerders in vastgoed kunnen daar de vruchten van plukken. De reden: het gentrificatie-effect.

Read more

Neem contact met ons op!

Elke klant heeft z’n eigen verhaal. Daarom luisteren we bij Syus aandachtig naar uw objectieven en verwachtingen. Na analyse leggen we u een onderbouwd investeringsplan voor, op maat van uw persoonlijke situatie.