Zorgeloos geld verdienen tijdens uw pensioen vanaf de eerste dag!

11 juni 2019
Posted in nieuws
11 juni 2019 Kim Snijders

Zorgeloos geld verdienen tijdens uw pensioen vanaf de eerste dag!

Komt uw pensioen in zicht? Als slimme werknemer hebt u natuurlijk uw loopbaan lang aan pensioensparen gedaan, maar vergeet niet dat ook uw werkgever voor u mee spaarde. Ook die som uit de tweede pensioenpijler komt binnenkort vrij, al hebt u die vaak niet meteen nodig. Daarom is het interessant om dit kapitaal te investeren in vastgoed.

Zo verwerft u ook tijdens uw pensioen nog een extra inkomen, vanaf de eerste dag. Dankzij de unieke garanties van Syus kunt u investeren zonder zorgen!

U bent overtuigd dat u wil investeren in vastgoed tijdens uw pensioen, maar zit nog met enkele vragen? Dat is volstrekt begrijpelijk. Voor wie er geen ervaring mee heeft, kan zo’n investering een grote stap zijn. Wij bieden u graag een antwoord op de meest gestelde vragen:

1. Hoe moet ik eraan beginnen?

Geen zorgen, ondertussen hebben we al 327 klanten begeleid bij de aankoop van investeringsvastgoed. Wij begeleiden u stap voor stap doorheen het volledige proces, zodat u zorgeloos kunt investeren.

2. Moet ik wachten op het rendement tot het moment van de verkoop?

Neen, als u investeert in vastgoed dat u vervolgens verhuurt, kunt u elke maand inkomsten genereren. Ondertussen stijgt bovendien de waarde van uw vastgoed.

3. Heb ik elke maand gegarandeerde huurinkomsten?

Ja, de eerste drie jaar krijgt u bij Syus elke maand stipt een vast huurbedrag op uw rekening gestort, ook in geval van leegstand of wanbetaling. Deze belofte maakt deel uit van onze unieke garanties.

4. Moet ik zelf op zoek naar huurders?

Neen, de eerste drie jaar zorgt Syus er eveneens voor dat uw vastgoed verhuurd is. Zelfs als uw vastgoed 1 of 2 maanden zou leegstaan, krijgt u toch elke maand het vaste huurbedrag uitbetaald.

5. Moet ik zelf contact opnemen met de huurders?

Neen, tijdens die eerste drie jaar neemt Syus ook het volledige premium beheer van uw vastgoed in handen. De huurder zal u nooit contacteren, maar doet beroep op de support-dienst van Syus. Het beheer en de support is de eerste drie jaren volledig gratis voor u als eigenaar-verhuurder.

5. Zijn er nog extra kosten voor mij als investeerder?

U hoeft zich dus geen zorgen te maken over lopende kosten, zowel privatief als gemeenschappelijk. Syus betaalt het beheer, uw syndicus, de plaatsbeschrijvingen en zelfs uw blokpolis! Het enige wat u nog jaarlijks dient te betalen aan de fiscus is de onroerende voorheffing!

6. Wat als ik het pand wil verkopen?

Geen probleem, Syus begeleidt u niet alleen bij de aankoop, maar ook bij de verkoop van uw vastgoedeigendom. Na drie jaar lopen de garanties af, maar kan u nog steeds bij Syus terecht voor het verdere beheer ! Velen van onze klanten wachten 7 tot 10 jaar alvorens een verkoop in overweging te nemen. Wij analyseren met u op dat moment de markt.

7. Kan ik mijn investering ook gebruiken als successieplanning?

Jazeker, vastgoed is een bijzonder interessante manier om aan successieplanning te doen! Door vastgoed gesplitst aan te kopen, d.w.z. naakte eigendom versus vruchtgebruik, betalen uw erfgenamen in rechte lijn slechts 3% erfbelasting in plaats van 27% (voor de schijf boven € 250.000).

 

De 3 unieke garanties van Syus

  1. Optimale verhuurgarantie. Syus garandeert de eerste drie jaar van uw investering dat uw huuropbrengst elke maand stipt wordt gestort.
  2. Compleet beheer zonder zorgen. U hoeft zich geen zorgen te maken over lopende kosten, zowel privatief als gemeenschappelijk.
  3. Helder zicht op netto rendement. Bij Syus is netto écht netto en staat duurzaam rendement centraal.

 

Hebt u nog aanvullende vragen over het investeren in een opbrengsteigendom? Of wilt u graag meteen op zoek naar een geschikt pand?

Neem dan hier contact met ons op! Wij bezorgen u zo snel als mogelijk de nodige info.

, , , , , , ,

Neem contact met ons op!

Elke klant heeft z’n eigen verhaal. Daarom luisteren we bij Syus aandachtig naar uw objectieven en verwachtingen. Na analyse leggen we u een onderbouwd investeringsplan voor, op maat van uw persoonlijke situatie.