Waarom is Premium Rentmeesterschap zoveel interessanter ?

10 augustus 2017
Posted in nieuws
10 augustus 2017 Kim Snijders

Waarom is Premium Rentmeesterschap zoveel interessanter ?

Wie investeert bij Syus, is 5 jaar lang gerust. Huurders vinden en begeleiden, alle administratie en verzekeringen, huurgelden innen, herstellingen en vernieuwingen, … Vrijwel alles wordt voor u gratis geregeld. Wij gaan zelfs nog verder dan het traditionele rentmeesterschap. Syus biedt u 5 jaar lang gratis Premium Rentmeesterschap: u ziet elke maand uw huurgelden binnenkomen, voor de rest hoeft u niets te doen.

Laat uw vastgoed renderen via een rentmeester.

Vastgoed is een aantrekkelijke investering. Maar weinig mensen die willen investeren in vastgoed,  zien zich als ‘huisbaas’. Dat hoeft ook niet, want door het beheer uit te besteden aan een rentmeester geniet u het rendement zonder de lasten.

De taken en verantwoordelijkheden van een rentmeester zijn omvangrijker dan velen denken. Er is het administratieve gedeelte uiteraard, met onder meer de registratie van het huurcontract, de jaarlijkse indexering, de huurwaarborg, … Daarnaast waakt elke rentmeester over de naleving van de huurovereenkomst en het contact met de huurder. Ook het afsluiten van onderhoudscontracten en het aanstellen van een huisbewaarder gebeurt door de rentmeester. En de rentmeester ziet toe op de staat van het pand – bij schade of zorgt hij ervoor dat alles degelijk wordt hersteld.

“Mensen aarzelen soms om te investeren in vastgoed omdat ze schrik hebben van de administratie, wanbetalers, extra kosten, … Ons gratis Premium Rentmeesterschap neemt die zorgen weg.”

–      Kim Snijders, Syus

Syus gaat nog verder, met Premium Rentmeesterschap.

Nog meer zorgeloos rendement? Het Premium Rentmeesterschap van Syus biedt u alles van het traditionele rentmeesterschap en daarbovenop enkele heel aantrekkelijke diensten.

Gaat uw huurder uit de woning? Wij zoeken kosteloos een nieuwe huurder voor u. Ook betalen we de erelonen van de aangestelde syndicus. We plannen, realiseren en bekostigen alle noodzakelijke onderhoud- en herstellingswerken – zowel voor de woning zelf als de gemeenschappelijke delen. En we plannen elke staat van bevinding bij intreden & uittreden, ook kosteloos. Moeten er advocaat-, gerechts- en deurwaarderskosten worden betaald bij het innen van achterstallige huur? Die nemen we ook voor onze rekening.

Via Premium Rentmeesterschap bespaart u dus heel wat tijd en geld. Want u hoeft niets meer zelf te regelen of uit te zoeken. Zo haalt u nog meer rendement uit uw investering.

Meer weten over duurzaam investeren in vastgoed en het Premium Rentmeesterschap van Syus? Contacteer ons gerust.

, , ,

Neem contact met ons op!

Elke klant heeft z’n eigen verhaal. Daarom luisteren we bij Syus aandachtig naar uw objectieven en verwachtingen. Na analyse leggen we u een onderbouwd investeringsplan voor, op maat van uw persoonlijke situatie.