Waarom Investeren?

In het academiejaar 2016-2017 studeerden er aan de KU Leuven 56.715 studenten. Daarmee is de KU Leuven niet alleen de grootste Nederlandstalige universiteit van het land, maar ook dé dynamische spil die al (letterlijk) eeuwenlang de draaimotor van Leuven is. De continue instroom van ambitieuze studenten zorgt voor een gegarandeerde vraag naar hoogwaardige, moderne woonunits. Studenten zoeken ook steeds vaker de rust op, terwijl ze toch dicht bij de stad zijn. Dat zorgt ervoor dat een investering in een studentenunit in Heverlee een bijzonder aantrekkelijke opportuniteit is, waarbij die 2 componenten hand in hand gaan.

Door de historisch lage rente – spaargeld op een spaarrekening bracht minder op dan de jaarlijkse inflatie in 2016 – zoeken veel gezinnen en investeerders naar een alternatieve investering die onmiddellijk rendement oplevert (huuropbrengsten) en op middellange termijn een mooie meerwaarde heeft (prijzen van het vastgoed). Voor investeerders (die zelf geen gebruik maken van de unit) zorgt SYUS voor de verhuur en het beheer, gekoppeld aan 3 garanties. Je krijgt maandelijks een gegarandeerde som op jouw rekening gestort en je bent gedurende de eerste 10 jaar zeker dat je geen bijkomende kosten hebt! Ontdek snel alle details van het unieke concept van de 3 garanties van SYUS!

Troeven

  • Toplocatie in Heverlee op 100 meter van het treinstation en ander openbaar vervoer
  • In een rustige straat gelegen, en toch op 1,8 km van de KUL
  • Complete renovatie met mooie tuin achteraan het gebouw.
  • Alle units zijn volledig bemeubeld en hoogwaardig afgewerkt
  • Het gebouw beschikt tevens over een gemeenschappelijke keuken en ontspanningsruimte van 41 m2!
  • Gebouw voldoet aan de strenge EPB-eisen (energiezuinigheid) die worden opgelegd vanuit Europa
  • De residentie werd recent voor de eerste maal opnieuw bewoond op 15 september 2017!
  • Zorgeloos investeren met ondermeer een verhuurgarantie van 5 jaar
  • Geen 21 % , maar 10 % registratierechten dankzij reconversie !

Prijzen en Plannen

Residentie Lambertus is een vastgoedproject van Syus. De verkoopprijzen in dit project gaan van 144.000 tot 228.000 euro. Vraag onze brochure snel aan, en ontvang het volledige overzicht en plannen ! Syus begeleidt particulieren en beleggers met een hoogrenderend investeringsplan op maat en investeert in kwalitatief vastgoed op toplocaties – de enige garantie op langdurige, stabiele waardestijgingen.

Heb je een beschikbaar investeringskapitaal van minimum € 50.000 en een investeringshorizon van minimum 5 jaar? Dan tonen we je graag het rendement dat je daarmee kan behalen.

Ontvangt U graag een brochure of meer info over dit project?

  • Share:

Neem contact met ons op!

Elke klant heeft z’n eigen verhaal. Daarom luisteren we bij Syus aandachtig naar uw objectieven en verwachtingen. Na analyse leggen we u een onderbouwd investeringsplan voor, op maat van uw persoonlijke situatie.