Waarom investeren?

In het academiejaar 2014-2015 studeerden er aan de Katholieke Universiteit Leuven 55.855 studenten. Daarmee is de KU Leuven niet alleen de grootste Nederlandstalige universiteit van het land, maar ook dé dynamische spil die al (letterlijk) eeuwenlang de draaimotor van Leuven is. De continue instroom van ambitieuze studenten zorgt voor een gegarandeerde vraag naar hoogwaardige, moderne woonunits. Dat zorgt ervoor dat een investering in een studentenunit in Leuven een bijzonder aantrekkelijke opportuniteit is.

Door de historisch lage rente – spaargeld op een spaarrekening bracht minder op dan de jaarlijkse inflatie in 2016 – zoeken veel gezinnen en investeerders naar een alternatieve investering die onmiddellijk rendement oplevert (huuropbrengsten), op middellange termijn een mooie meerwaarde heeft (prijzen van het vastgoed), waar de kosten beperkt zijn (Residentie Wales is volledig vernieuwd) en geen zorgen aan verbonden zijn (jij investeert, wij zorgen voor de verhuur). Je krijgt maandelijks een gegarandeerde som op jouw rekening gestort en je wordt op regelmatige basis op de hoogte gehouden over alle aspecten van jouw investering.

Naast een gegarandeerd huurrendement, realiseer je op korte tot middellange termijn eveneens een mooie meerwaarde op je investering.

Ben je op zoek naar een rendabele en duurzame investering? Of wens je je kinderen te laten studeren in een veilige en inspirerende omgeving in het hart van Leuven? Residentie Wales beschikt over enkele bijzonder aantrekkelijke troeven.

Troeven

  • Toplocatie in hartje Leuven (amper 900 meter van de KUL en in de onmiddellijke nabijheid van IMEC)
  • Volledig gerenoveerd gebouw
  • 32 hoogwaardig afgewerkte studentenunits met eigen sanitair, volledig bemeubeld. Elke unit beschikt over aparte tussenteller voor water, gas en elektriciteit.
  • Gemeenschappelijke ruimte met wasmachine en droogmachine.
  • Fietsenstalling, 13 parkeerplaatsen en 6 garages
  • Aan de overkant van het gebouw biedt een tuin met park de ruimte waar de bewoners tot rust kunnen komen.
  • De units zijn ingericht met een dubbel ingebouwd bed (met dubbele Latoflex), tweepersoonszetel, ingebouwde kasten, bartafel met 2 stijlvolle barstoelen…
  • Gebouw zal voldoen aan de strenge EPB-eisen (energiezuinigheid) die worden opgelegd vanuit Europa

Prijzen & Plannen

Residentie Wales is een vastgoedproject van Syus. Syus is geen makelaar. Om de verkoop af te ronden werkt Syus samen met een sterke, lokale partner. Syus begeleidt particulieren en beleggers met een hoogrenderend investeringsplan op maat en investeert in kwalitatief vastgoed op toplocaties – de enige garantie op langdurige, stabiele waardestijgingen.

Heb je een beschikbaar investeringskapitaal van minimum € 50.000 en een investeringshorizon van minimum 5 jaar? Dan tonen we je graag het rendement dat je daarmee kan behalen.

Ontvangt U graag een brochure of meer info over dit project?

  • Share:

Neem contact met ons op!

Elke klant heeft z’n eigen verhaal. Daarom luisteren we bij Syus aandachtig naar uw objectieven en verwachtingen. Na analyse leggen we u een onderbouwd investeringsplan voor, op maat van uw persoonlijke situatie.