Over dit project

Dit historisch gebouw op de Diestsestraat in Leuven is volledig uitverkocht!  Wenst u te investeren in vastgoed ? Dan heeft SYUS  nog andere mooie projecten, ideaal voor investeerders die willen beleggen met een eigen inbreng van 50.000 euro. Een haalbare kaart voor heel wat gezinnen die op zoek zijn naar een aantrekkelijk en duurzaam rendement

Waarom Investeren

In het academiejaar 2014-2015 studeerden er aan de Katholieke Universiteit Leuven 55.855 studenten. Daarmee is de KU Leuven niet alleen de grootste Nederlandstalige universiteit van het land, maar ook dé dynamische spil die al (letterlijk) eeuwenlang de draaimotor van Leuven is. De continue instroom van ambitieuze studenten zorgt voor een gegarandeerde vraag naar hoogwaardige, moderne woonunits. Dat zorgt ervoor dat een investering in een studentenunit in Leuven een bijzonder aantrekkelijke opportuniteit is.

Door de historisch lage rente – spaargeld op een spaarrekening bracht minder op dan de jaarlijkse inflatie in 2016 – zoeken veel gezinnen en investeerders naar een alternatieve investering die onmiddellijk rendement oplevert (huuropbrengsten), op middellange termijn een mooie meerwaarde heeft (prijzen van het vastgoed), waar de kosten beperkt zijn (Residentie Maravil is volledig vernieuwd) en geen zorgen aan verbonden zijn (jij investeert, wij zorgen voor de verhuur). Je krijgt maandelijks een gegarandeerde som op jouw rekening gestort en je wordt op regelmatige basis op de hoogte gehouden over alle aspecten van jouw investering.

Naast een gegarandeerd huurrendement, realiseer je op korte tot middellange termijn eveneens een mooie meerwaarde op je investering.

Ben je op zoek naar een rendabele en duurzame investering? Of wens je je kinderen te laten studeren in een veilige en inspirerende omgeving in het hart van Leuven? Residentie Maravil beschikt over enkele bijzonder aantrekkelijke troeven.

Troeven

  • Toplocatie in hartje Leuven (600 meter van het treinstation en 550 meter van de KUL)
  • Complete renovatie, met behoud van de authentieke voorgevel
  • 10 studentenunits met eigen sanitair en 5 hoogwaardig afgewerkte studio’s, volledig bemeubeld
  • Het gebouw beschikt tevens over een gemeenschappelijke keuken en ontspanningsruimte
  • Het is gelegen in de nabijheid van het openbaar vervoer in een autovrije straat
  • Ruime keuze aan investeringsunits
  • Gebouw zal voldoen aan de strenge EPB-eisen (energiezuinigheid) die worden opgelegd vanuit Europa
  • Bewoonbaar vanaf 15 september 2017
  • Zorgeloos investeren met 10 jaar huurgarantie

Ontvangt U graag een brochure of meer info over dit project?

  • Share:

Neem contact met ons op!

Elke klant heeft z’n eigen verhaal. Daarom luisteren we bij Syus aandachtig naar uw objectieven en verwachtingen. Na analyse leggen we u een onderbouwd investeringsplan voor, op maat van uw persoonlijke situatie.