Investeren in studentenkamers nog interessant?

25 September 2017 Kim Snijders

Investeren in studentenkamers nog interessant?

Is investeren in studentenkamers, studentenkoten en studio’s nog een goed alternatief op sparen?

Recent lazen we in verschillende media dat er een over-aanbod is in verscheidene steden in Vlaanderen op vlak van studentenhuisvesting. Als we inzoomen op het aanbod van studenten-units, dan klopt deze stelling inderdaad voor de “koten” die niet beschikken over een privatieve badkamer, kleiner dan 15 m2, en daarenboven eerder aan vernieuwing toe zijn. Dit type van koten heeft het moeilijk, en zal het nog moeilijker krijgen wanneer 2020 nadert, en de EPB-normeringen (energie-zuinigheid) hun hoogtepunt bereiken.

PREMIUM STUDENTEN VASTGOED

SYUS heeft een ruim aanbod aan beleggingsvastgoed, waarvan een deel studentenhuisvesting. Het verschil is echter dat al onze studenten-units beschikken over een eigen badkamer en volledig vernieuwd zijn, waardoor ze nu reeds beantwoorden aan de strenge EPB-normeringen. Via de SYUS beheer&verhuur afdeling (zie www.syushousing.be ) , merken we jaarlijks op dat alle studenten-units van dit sub-type van ‘premium’ studenten-units zéér snel zijn uitverhuurd. Voor de investeerder een grote zekerheid en een mooi rendement !

Investeren in studentenkamers 2017

Investeren in studentenkamers, studentenkoten en studio’s zit dus ongetwijfeld in de lift.

, , , , ,

Neem contact met ons op!

Elke klant heeft z’n eigen verhaal. Daarom luisteren we bij Syus aandachtig naar uw objectieven en verwachtingen. Na analyse leggen we u een onderbouwd investeringsplan voor, op maat van uw persoonlijke situatie.