Investeer in groeistad Leuven. Leuven is een stad die een grote aantrekking uitoefent op hoogopgeleide en kapitaalkrachtige huurders. Naast de Katholieke Universiteit Leuven zijn er talloze ‘spin-offs’, bedrijven die tot de absolute top in hun sector behoren of goed op weg zijn. Vele doctoraalstudenten, wetenschappers, ingenieurs, commercieel talent en diverse expats komen wonen en werken in Leuven. Doorgaans kiezen ze voor een moderne, comfortabele flat of studio – precies wat de Syus-projecten bieden. De nabijheid van andere grote steden, belangrijke invalswegen en de levenskwaliteit waar Leuven voor bekend staat, dragen bij aan de populariteit van deze groeiende en bloeiende stad.

 


Leuven, thuis van het IMEC

Het Interuniversitair Micro-Elektronica Centrum is het grootste onafhankelijke Europese onderzoekscentrum op het gebied van micro-elektronica en nanotechnologie. Vanuit de Leuvense campus wordt samengewerkt met belangrijke elektronicabedrijven van over de hele wereld. Vandaag werken meer dan 2.000 mensen op de Leuvense site van het IMEC. Verwacht wordt dat dit aantal nog zal stijgen. Dit zijn hoogopgeleide wetenschappers en ingenieurs die dicht bij hun werkplaats willen wonen en veel belang hechten aan comfort en levenskwaliteit.

Leuven, thuis van de levensgenieter

Alles wat een grootstad biedt en de gezelligheid van een provinciestad: dat is Leuven. Kwaliteitsdienstverlening, shoppen, sporten, ontspannen, uit eten gaan, … deze stad verrast iedereen met zijn diverse aanbod. Wie hier komt wonen, wil er nooit meer weg. Ook het stadsbestuur doet veel inspanningen om het leven er zo aangenaam mogelijk te maken.

Als Leuven de komende jaren de kaap van 100.000 inwoners overschrijdt, krijgt het 6,7 miljoen euro extra subsidie. Daarmee willen lokale politici de opcentiemen en lokale personenbelasting verlagen, zodat wonen er nog betaalbaarder en interessanter wordt.

Bekijk hier onze projecten

Neem contact met ons op!

Elke klant heeft z’n eigen verhaal. Daarom luisteren we bij Syus aandachtig naar uw objectieven en verwachtingen. Na analyse leggen we u een onderbouwd investeringsplan voor, op maat van uw persoonlijke situatie.