Waarom investeren in vastgoed in Antwerpen?

Op korte termijn kunt u genieten van concrete opbrengsten dankzij de maandelijkse huurinkomsten. Met een netto-opbrengst van 3,70% ligt het rendement van Residentie Lucia bovendien boven de huidige spaarrente, waardoor uw spaargeld actief aan het werk is. Door de hoogte van de inflatie en de lage spaarrente is het spaarboekje dit jaar nog steeds een verliesboekje.

Op lange termijn kunt u profiteren van potentiële meerwaarde op uw vastgoed. Met grote stadsontwikkelingen, zoals de Oosterweelverbinding en het miljarden investeringsproject De Grote Verbinding, zal vastgoed op strategische locaties in Antwerpen een extra meerwaarde bieden bij verkoop na 10 jaar. Meer info hierover kan u in ons blogbericht terugvinden.

Deze residentie biedt kamers aan, beginnend bij een prijs van €129.000.

Zorgeloos investeren dankzij onze 3 unieke Syus garanties:

 1. Verhuurgarantie: We verzekeren de eerste 5 jaar van uw investering dat uw huurinkomsten maandelijks stipt worden uitbetaald.
 2. Transparant Netto-Rendement: Wij geven u duidelijk inzicht in uw netto rendement.
 3. Volledig Beheer Zonder Zorgen: Uw investering wordt volledig door ons beheerd. 

Inclusief kosten syndicus, kosten herstellingswerken en brandverzekering!

Residentie Lucia: 40 units op een toplocatie!

 • Op 50 meter van het hippe Park Spoor Noord
 • 150 meter van Campus Spoor Noord (meer dan 7500 studenten)
 • Slechts 5 minuten fietsen naar de Universiteit Antwerpen
 • Op 1.700 meter van Het Eilandje, een van de hipste wijken van Antwerpen
 • Alle investeringsunits zijn hoogwaardig afgewerkt en volledig gemeubileerd.
 • Elke unit heeft individuele meters voor water, elektriciteit en gas.
 • Beveiligde en overdekte fietsenstalling in het gebouw 
 • Grote gemeenschappelijke binnenplaats

Kortom, Residentie Lucia is de ideale investering om uw spaargeld veilig te stellen tegen de huidige inflatie

Investeren in comfortabele studentenkamers

Met 55.000 studenten telt Antwerpen net iets meer studenten dan Leuven. De kotratio (het aantal niet-thuiswonende studenten) is sterk stijgende in Antwerpen. De vraag naar studentenkamers met hoog comfort en een privatieve badkamer is groot en het aanbod is beperkt. Spring in op deze groeiende trend met een investering in Residentie Lucia.

Prijzen & Plannen

Kamers in deze residentie zijn beschikbaar vanaf €129.000. Ontdek de verkoopprijzen en gedetailleerde plannen van dit Syus vastgoedproject in onze PDF-brochure die u hieronder kunt downloaden.

Ontvangt U graag een brochure of meer info over dit project?


 

Een persoonlijk investeringsplan op maat

Syus helpt particulieren en investeerders met een op maat gemaakt, hoogrenderend investeringsplan. We investeren in kwalitatief vastgoed op toplocaties – de enige garantie voor stabiele, langdurige waardestijgingen.

Beschikt u over een minimum investeringskapitaal van €60.000 (gecombineerd met een krediet) en heeft u een investeringshorizon van minstens 5 jaar? Wij tonen u graag het rendement dat u met deze investering kunt behalen.

 • Share:

Neem contact met ons op!

Elke klant heeft z’n eigen verhaal. Daarom luisteren we bij Syus aandachtig naar uw objectieven en verwachtingen. Na analyse leggen we u een onderbouwd investeringsplan voor, op maat van uw persoonlijke situatie.