EEN PAREL IN HARTJE LEUVEN

Troeven

  • Volledig gerenoveerd gebouw, conform de laatste energienormering.
  • Alle investeringsunits beschikken over een eigen, moderne badkamer met douche, lavabo en hang-WC met dubbele spoelfunctie.
  • Alle investeringsunits zijn hoogwaardig afgewerkt en volledig bemeubeld.
  • De studentenkamer-units beschikken over een ruime, volledig uitgeruste gemeenschappelijke keuken en gemeenschappelijk eetkamer
  • De luxe-studio’s beschikken over een eigen keuken met koelkast, microgolf en vaatwasser
  • Alle eenheden hebben afzonderlijke tussentellers voor zowel water, elektriciteit als gas

Investeer in studentenkamers met charme en comfort

Syus ziet een duidelijke tendens naar een stijgende vraag naar studentenkamers met meer comfort (eigen badkamer en stijlvol ingericht).  Antwerpen is de vierde grootste studentenstad in Vlaanderen, na Brussel, Gent en Leuven. De Koekenstad telt 50.000 studenten en ongeveer 11.000 koten.  Onder invloed van Corona is er een stijgende vraag naar luxe-kamers, en is momenteel de vraag groter dan het aanbod.  De vraag naar het huren van luxe-kamers in kleinere charmante gebouwen (versus de grotere campus-gebouwen) is groot.  Kortom, een ideale belegging als investeerder om uw spaarcenten zodoende ook veilig te stellen voor de huidige inflatie !

Prijzen & Plannen

Residentie EVELINE is een vastgoedproject van Syus. De verkoopprijzen kan u terugvinden, samen met de plannen, in de pdf-brochure die u hieronder kan aanvragen. Syus begeleidt particulieren en beleggers met een hoogrenderend investeringsplan op maat en investeert in kwalitatief vastgoed op toplocaties – de enige garantie op langdurige, stabiele waardestijgingen.

Heb je een beschikbaar investeringskapitaal van minimum € 60.000 (gecombineerd met een krediet) en een investeringshorizon van minimum 5 jaar? We tonen je graag het rendement dat je hiermee kan behalen.

Ontvangt U graag een brochure of meer info over dit project?

  • Share:

Neem contact met ons op!

Elke klant heeft z’n eigen verhaal. Daarom luisteren we bij Syus aandachtig naar uw objectieven en verwachtingen. Na analyse leggen we u een onderbouwd investeringsplan voor, op maat van uw persoonlijke situatie.