EEN PAREL AAN PARK SPOOR NOORD (ANTWERPEN)

Troeven

  • Op slechts 5 minuten fietsen van Universiteit Antwerpen in hartje Antwerpen.
  • Op 1.200 meter van Het Eilandje, een van de hipste wijken van Antwerpen
  • Op slechts 200 meter van het 18 hectare grote landschapspark Park Spoor Noord
  • Volledig gerenoveerd gebouw, met charmante voorgevel
  • Alle investeringsunits zijn volledig vernieuwd afgewerkt en bemeubeld.
  • Alle eenheden hebben afzonderlijke tussentellers voor zowel water, elektriciteit als gas

Investeer in studentenkamers met charme en comfort

Syus ziet een duidelijke tendens naar een stijgende vraag naar studentenkamers met meer comfort (eigen badkamer en stijlvol ingericht).  Antwerpen is de vierde grootste studentenstad in Vlaanderen, na Brussel, Gent en Leuven. De Koekenstad telt 50.000 studenten en ongeveer 11.000 koten.  Onder invloed van Corona is er een stijgende vraag naar luxe-kamers, en is momenteel de vraag groter dan het aanbod.  De vraag naar het huren van luxe-kamers in kleinere charmante gebouwen (versus de grotere campus-gebouwen) is groot.  Kortom, een ideale belegging als investeerder om uw spaarcenten zodoende ook veilig te stellen voor de huidige inflatie !

Prijzen & Plannen

Residentie AMBER is een vastgoedproject van Syus. Dit project wordt momenteel als opbrengsteigendom verkocht in zijn geheel:  7 luxe-studentenkamers met een gemeenschappelijke keuken én een fietsenstalling.  De totale jaarlijkse netto huuropbrengst bedraagt 40.000 euro !  U kan zelf bepalen in welke mate u Syus wil inzetten voor de verhuur en het beheer van uw opbrengsteigendom !  Het gebouw zal klaar zijn voor verhuur voor het nieuwe academiejaar van 2022 .  De plannen kan u bekijken in de brochure.

Ontvangt U graag een brochure of meer info over dit project?

  • Share:

Neem contact met ons op!

Elke klant heeft z’n eigen verhaal. Daarom luisteren we bij Syus aandachtig naar uw objectieven en verwachtingen. Na analyse leggen we u een onderbouwd investeringsplan voor, op maat van uw persoonlijke situatie.