MODERNE BUSINESS-FLATS

De bijzondere ligging van Residentie Engelbert zorgt ervoor dat er geen leeftijd hoeft te staan van iedereen die in de onmiddellijke nabijheid van Leuven wil wonen. Sterker zelfs, de combinatie van jonge starters en energieke vijftigers en zestigers vormt een uitgelezen balans voor de acht appartementen. De volledig vernieuwde residentie ligt in het centrum van drie groene gebieden en zorgt ervoor dat je op slechts 7 minuten fietsen in het historische hart van Leuven staat.

Zowel de drie groene longen, als de onmiddellijke nabijheid van het openbaar vervoer en scholen, zorgen ervoor dat de volledig gerenoveerde residentie snel in kijker komt te staan van iedereen die strategisch en dichtbij het kloppende hart van Leuven wil wonen. Het maakt van deze vernieuwd woonunits bijzonder interessante in- vesteringsunits, waar Syus bovendien unieke garanties aan koppelt.

Troeven

Als syus investeerder krijgt u maandelijks een gegarandeerde som op uw rekening gestort We houden u op regelmatige basis op de hoogte over alle aspecten van uw investering. Naast een gegarandeerd huurrendement realiseert u op korte tot middellange termijn eveneens een mooie meerwaarde op uw investering,

Syus biedt bovendien 3 unieke garanties die ervoor zorgen dat u Écht zorgeloos investeert
5 jaar gegarandeerde huurinkomsten

  • 5 jaar gegarandeerde huurinkomsten
  • 5 jaar beheer van uw vastgoed
  • gegarandeerd netto huurrendement

Investeer in compacte woon-eenheden op top-locatie

Syus is sterk overtuigd van duurzaam beleggen in compacte units in centrumsteden. Er zijn 4 duidelijke indicaties die wijzen in deze richting en die ervoor zullen zorgen dat wie vandaag investeert in zulke units, hiervan de vruchten zal plukken bij verkoop (minimale investeringshorizon 5 jaar) :

  1. De wereldbevolking neemt toe: de afgelopen 25 jaar zijn er 35% meer mensen wereldwijd! In België stijgt het aantal met 0,5% per jaar. In de afgelopen 10 jaar zijn er bij benadering 700.000 personen bijgekomen.
    (1 januari 2016 telde België in totaal 11.267.910 inwoners)* Bron: FOD Economie
  2. Het aantal singles in België blijft stijgen. Tegen 2060 zal de helft van de Belgische huishoudens uit 1 persoon bestaan!
  3. Mobiliteit wordt alsmaar uitdagender ! Hierdoor stijgt de vraag naar woningen in stedelijke gebieden met vlotte toegang tot openbaar vervoer.
  4. De betonstop: we nemen vandaag gemiddeld 6 hectare vrije ruimte per dag op. Tegen 2040 zal dit worden teruggedrongen tot 0 hectare! Dit wil zeggen dat de bestaande woonruimte zal moeten geoptimaliseerd worden.

Prijzen & Plannen

Residentie Engelbert is een vastgoedproject van Syus. De verkoopprijzen schommelen tussen de 299.000 euro en 339.000 euro (aankoop onder registratiestelsel) Syus begeleidt particulieren en beleggers met een hoogrenderend investeringsplan op maat en investeert in kwalitatief vastgoed op toplocaties – de enige garantie op langdurige, stabiele waardestijgingen.

Heb je een beschikbaar investeringskapitaal van minimum € 50.000 en een investeringshorizon van minimum 5 jaar? We tonen je graag het rendement dat je hiermee kan behalen.

Ontvangt U graag een brochure of meer info over dit project?

  • Share:

Neem contact met ons op!

Elke klant heeft z’n eigen verhaal. Daarom luisteren we bij Syus aandachtig naar uw objectieven en verwachtingen. Na analyse leggen we u een onderbouwd investeringsplan voor, op maat van uw persoonlijke situatie.