EEN PAREL IN HARTJE LEUVEN

De woonunits van Residentie Artemis richten zich op studenten, maar ook werknemers, al dan niet verbonden aan de faculteiten, iMinds, de wetenschapsparken of een van de talrijke spin-offs. Door de gevarieerde doelgroep zijn ze uitermate geschikt voor iedereen die op zoek is naar een rendabele en duurzame investering.

Dankzij de SYUS garanties, geniet u zorgeloos van uw belegging in vastgoed.  Onze klanten genieten gedurende 60 maanden van een zuivere huurgarantie en gratis rentmeesterschap .

Troeven

 • Residentie ARTEMIS beschikt over een Tripple A-locatie.   ‘LIGGING’ blijft de meest cruciale factor in het kader van “duurzaam investeren in vastgoed”.
 • Volledig gerenoveerd gebouw, conform de laatste energienormering.
 • Alle investeringsunits beschikken over een eigen moderne badkamer douche, lavabo en hang-WC met dubbele spoelfunctie.
 • Hoogwaardige afwerking, volledig bemeubeld.
 • Iedere studio is uitgerust met een eigen keuken met ingebouwde keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast met diepvriesvak en combi-microgolfoven.
 • Het gebouw is uitgerust met afzonderlijke tellers voor alle nutsvoorzieningen.

Investeer in compacte woon-eenheden op top-locatie

Syus is sterk overtuigd van duurzaam beleggen in compacte units in centrumsteden. Er zijn 4 duidelijke indicaties die wijzen in deze richting en die ervoor zullen zorgen dat wie vandaag investeert in zulke units, hiervan de vruchten zal plukken bij verkoop (minimale investeringshorizon 5 jaar) :

 1. De wereldbevolking neemt toe: de afgelopen 25 jaar zijn er 35% meer mensen wereldwijd! In België stijgt het aantal met 0,5% per jaar. In de afgelopen 10 jaar zijn er bij benadering 700.000 personen bijgekomen.
  (1 januari 2016 telde België in totaal 11.267.910 inwoners)* Bron: FOD Economie
 2. Het aantal singles in België blijft stijgen. Tegen 2060 zal de helft van de Belgische huishoudens uit 1 persoon bestaan!
 3. Mobiliteit wordt alsmaar uitdagender !  Hierdoor stijgt de vraag naar woningen in stedelijke gebieden met vlotte toegang tot openbaar vervoer.
 4. De betonstop: we nemen vandaag gemiddeld 6 hectare vrije ruimte per dag op. Tegen 2040 zal dit worden teruggedrongen tot 0 hectare! Dit wil zeggen dat de bestaande woonruimte zal moeten geoptimaliseerd worden.

Prijzen & Plannen

Residentie ARTEMIS is een vastgoedproject van Syus.  De verkoopprijzen schommelen tussen de 147.000 euro en 245.000 euro (aankoop onder registratiestelsel). Syus begeleidt particulieren en beleggers met een hoogrenderend investeringsplan op maat en investeert in kwalitatief vastgoed op toplocaties – de enige garantie op langdurige, stabiele waardestijgingen.

Heb je een beschikbaar investeringskapitaal van minimum € 50.000 en een investeringshorizon van minimum 5 jaar? We tonen je graag het rendement dat je hiermee kan behalen.

Ontvangt U graag een brochure of meer info over dit project?

 • Share:

Neem contact met ons op!

Elke klant heeft z’n eigen verhaal. Daarom luisteren we bij Syus aandachtig naar uw objectieven en verwachtingen. Na analyse leggen we u een onderbouwd investeringsplan voor, op maat van uw persoonlijke situatie.