EEN PAREL IN HARTJE LEUVEN

Troeven

 • Volledig gerenoveerd gebouw, conform de laatste energienormering, hoogwaardig afgewerkt en volledig bemeubeld.
 • Centraal gelegen, binnen de ring en in hartje Leuven.
 • De Residentie ligt (letterlijk) op een steenworp van de Monumentale Botanische tuin en serre van de Kruidtuin.
 • Op slechts 2 minuten fietsen van UZ Leuven Campus Gasthuisberg.
 • Op 1.000 meter van de historische binnenstad (Oude Markt)
 • Op de tweede verdieping is er een handig terras van 15 m2
 • Alle investeringsunits beschikken over een eigen, moderne badkamer met douche, lavabo en hang-WC met dubbele spoelfunctie.
 • De luxe-studio beschikt over een volwaardige keuken met kookvuur, ijskast met diepvriesvak, combi-microgolfoven en vaatwasser.
 • Alle eenheden hebben afzonderlijke tussentellers voor zowel water, elektriciteit als gas

Investeer in luxe-appartementen op top-locatie

Syus is sterk overtuigd van duurzaam beleggen in appartementen in centrumsteden. Er zijn 3 duidelijke indicaties die wijzen in deze richting en die ervoor zullen zorgen dat wie vandaag investeert in appartementen, hiervan de vruchten zal plukken bij verkoop (minimale investeringshorizon 10 jaar) :

 1. De wereldbevolking neemt toe: de afgelopen 25 jaar zijn er 35% meer mensen wereldwijd! In België stijgt het aantal met 0,5% per jaar. In de afgelopen 10 jaar zijn er bij benadering 700.000 personen bijgekomen.
  (1 januari 2016 telde België in totaal 11.267.910 inwoners)* Bron: FOD Economie
 2. Mobiliteit wordt alsmaar uitdagender !  Hierdoor stijgt de vraag naar woningen in stedelijke gebieden met vlotte toegang tot openbaar vervoer.
 3. De betonstop: we nemen vandaag gemiddeld 6 hectare vrije ruimte per dag op. Tegen 2040 zal dit worden teruggedrongen tot 0 hectare! Dit wil zeggen dat de bestaande woonruimte zal moeten geoptimaliseerd worden.

Prijzen & Plannen

Residentie AMANDA is een vastgoedproject van Syus. De verkoopprijzen kan u terugvinden, samen met de plannen, in de pdf-brochure die u hieronder kan aanvragen. Syus begeleidt particulieren en beleggers met een hoogrenderend investeringsplan op maat en investeert in kwalitatief vastgoed op toplocaties – de enige garantie op langdurige, stabiele waardestijgingen.

Ontvangt U graag een brochure of meer info over dit project?

 • Share:

Neem contact met ons op!

Elke klant heeft z’n eigen verhaal. Daarom luisteren we bij Syus aandachtig naar uw objectieven en verwachtingen. Na analyse leggen we u een onderbouwd investeringsplan voor, op maat van uw persoonlijke situatie.