MODERNE RESIDENTIE MET TUIN – VOLLEDIG UITVERKOCHT

Dit project is gelegen op de Geldenaaksebaan 21-23 en telt 4 studio’s en 11 luxe studentenkamers met eigen badkamer.  Het beschikt over een overdekte fietsenstalling en een gemeenschappelijke tuin.  Dit project is reeds uitverkocht, maar aarzel niet contact op te nemen voor meer info over gelijkaardige toekomstige projecten bij SYUS !

Troeven

 • Residentie ADELINE beschikt over een bijzonder interessante strategische ligging aan de rand van Leuven, nabij Sportoase.
 • Op slechts 500 meter van de ring rond Leuven.
 • In de onmiddellijke nabijheid van Abdij van Park waar je tot rust kan komen.
 • Op fietsafstand van het historisch centrum (6 minuten), het station van Leuven (8 minuten).
 • Volledig gerenoveerd gebouw, conform de laatste energienormering.
 • Alle investeringsunits zijn hoogwaardig afgewerkt en volledig bemeubeld.

Investeer in compacte wooneenheden op toplocatie

Syus is sterk overtuigd van duurzaam beleggen in compacte units in centrumsteden. Er zijn 4 duidelijke indicaties die wijzen in deze richting en die ervoor zullen zorgen dat wie vandaag investeert in zulke units, hiervan de vruchten zal plukken bij verkoop (minimale investeringshorizon 5 jaar) :

 1. De wereldbevolking neemt toe: de afgelopen 25 jaar zijn er 35% meer mensen wereldwijd! In België stijgt het aantal met 0,5% per jaar. In de afgelopen 10 jaar zijn er bij benadering 700.000 personen bijgekomen.
  (1 januari 2016 telde België in totaal 11.267.910 inwoners)* Bron: FOD Economie
 2. Het aantal singles in België blijft stijgen. Tegen 2060 zal de helft van de Belgische huishoudens uit 1 persoon bestaan!
 3. Mobiliteit wordt alsmaar uitdagender !  Hierdoor stijgt de vraag naar woningen in stedelijke gebieden met vlotte toegang tot openbaar vervoer.
 4. De betonstop: we nemen vandaag gemiddeld 6 hectare vrije ruimte per dag op. Tegen 2040 zal dit worden teruggedrongen tot 0 hectare! Dit wil zeggen dat de bestaande woonruimte zal moeten geoptimaliseerd worden.

Prijzen & Plannen

Residentie ADELINE is een vastgoedproject van Syus. De huurprijzen kan u terugvinden, samen met de plannen, in de pdf-brochure die u hieronder kan aanvragen. Verkoopprijzen kan u opvragen bij uw Syus-consulent.  Syus begeleidt particulieren en beleggers met een hoogrenderend investeringsplan op maat en investeert in kwalitatief vastgoed op toplocaties – de enige garantie op langdurige, stabiele waardestijgingen.

Heb je een beschikbaar investeringskapitaal van minimum € 60.000 (gecombineerd met een krediet) en een investeringshorizon van minimum 5 jaar? We tonen je graag het rendement dat je hiermee kan behalen.

 

Ontvangt U graag een brochure of meer info over dit project?

 • Share:

Neem contact met ons op!

Elke klant heeft z’n eigen verhaal. Daarom luisteren we bij Syus aandachtig naar uw objectieven en verwachtingen. Na analyse leggen we u een onderbouwd investeringsplan voor, op maat van uw persoonlijke situatie.