Waarom investeren?

In het academiejaar 2016-2017 studeerden er aan de KU Leuven 56.715 studenten. Daarmee is de KU Leuven niet alleen de grootste Nederlandstalige universiteit, maar ook dé dynamische spil die al (letterlijk) eeuwenlang de draaimotor van Leuven is. De continue instroom van ambitieuze studenten zorgt voor een gegarandeerde vraag naar hoogwaardige, moderne investeringsunits. Dat zorgt ervoor dat een investering in comfortabele studio’s en flats met eigen badkamer en keuken in Leuven een bijzonder aantrekkelijke opportuniteit is.

Door de historisch lage rente – spaargeld op een spaarrekening bracht minder op dan de jaarlijkse inflatie in 2016 – zoeken veel gezinnen en investeerders naar een alternatieve investering die onmiddellijk rendement oplevert (huuropbrengsten), op middellange termijn een mooie meerwaarde heeft (prijzen van het vastgoed), waar de kosten beperkt zijn (Residentie NUVOLA heeft geen lift) en geen zorgen aan verbonden zijn (jij investeert, wij zorgen voor de verhuur). Je krijgt maandelijks een gegarandeerde som op jouw rekening gestort en je wordt op regelmatige basis op de hoogte gehouden over alle aspecten van jouw investering.

Naast een gegarandeerd huurrendement, realiseer je op korte tot middellange termijn eveneens een mooie meerwaarde op je investering.

Ben je op zoek naar een rendabele en duurzame investering? Of wens je je kinderen te laten studeren in een veilige en inspirerende omgeving in het hart van Leuven? Residentie NUVOLA beschikt over enkele bijzonder aantrekkelijke troeven.

Troeven

  • Residentie Nuvola beschikt over een interessante centrale ligging: op minder dan 400 meter van het bekende Ladeuzeplein (stadsbibliotheek), en op 1 km van de KUL 990 meter van de KU Leuven.
  • Residentie Nuvola ligt op slechts 300 meter van de binnen- en buitenring en is daardoor een snelle uitvalbasis via de expresweg naar de autosnelweg.
  • Residentie Nuvola maakt deel uit van een uitzonderlijk stukje Leuvens erfgoed
  • Volledig gerenoveerd gebouw, conform de laatste energienormering.
  • Overdekte fietsenstalling van 32 m²
  • Alle investeringsunits beschikken over een eigen moderne badkamer douche, lavabo en hang-WC met dubbele spoelfunctie.
  • Alle investeringsunits zijn hoogwaardig afgewerkt en volledig bemeubeld.
  • Alle investeringsunits zijn uitgerust met een eigen keuken met ingebouwde keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast met diepvriesvak en combi-microgolfoven.
  • Alle eenheden hebben afzonderlijke tussentellers voor zowel water, elektriciteit als gas

Prijzen & Plannen

Residentie NUVOLA is een vastgoedproject van Syus.  De verkoopprijzen schommelen tussen de 205.000 euro en 265.000 euro (aankoop onder registratiestelsel)    Syus begeleidt particulieren en beleggers met een hoogrenderend investeringsplan op maat en investeert in kwalitatief vastgoed op toplocaties – de enige garantie op langdurige, stabiele waardestijgingen.

Heb je een beschikbaar investeringskapitaal van minimum € 50.000 en een investeringshorizon van minimum 5 jaar? Dan tonen we je graag het rendement dat je daarmee kan behalen.

Ontvangt U graag een brochure of meer info over dit project?

  • Share:

Neem contact met ons op!

Elke klant heeft z’n eigen verhaal. Daarom luisteren we bij Syus aandachtig naar uw objectieven en verwachtingen. Na analyse leggen we u een onderbouwd investeringsplan voor, op maat van uw persoonlijke situatie.