EEN PAREL IN HARTJE LEUVEN

Troeven

 • Een volledig nieuwbouwproject, mét zonnepanelen, conform de laatste energienormering.
 • Residentie MAYOR beschikt over een Tripple A-locatie.   ‘LIGGING’ blijft de meest cruciale factor in het kader van “duurzaam investeren in vastgoed”.
 • Slechts 1.100 meter van KU Leuven
 • Op 5 minuten wandelen van Campus Groep T (bachelor & master industriële wetenschappen)
 • Op 750 meter van het station
 • Alle investeringsunits zijn hoogwaardig afgewerkt en volledig bemeubeld.
 • Alle investeringsunits beschikken over een eigen, moderne badkamer met douche, lavabo en hang-WC met dubbele spoelfunctie.
 • Een gemeenschappelijke ruimte van 18,29 m² die uitkijkt op de ruime tuin van 22,30 m².
 • Achteraan beschikken de studenten over een eigen overdekte fietsenstalling.
 • Het gebouw is uitgerust met afzonderlijke tellers voor alle nutsvoorzieningen.

Investeer in compacte woon-eenheden op top-locatie

Syus is sterk overtuigd van duurzaam beleggen in compacte units in centrumsteden. Er zijn 4 duidelijke indicaties die wijzen in deze richting en die ervoor zullen zorgen dat wie vandaag investeert in zulke units, hiervan de vruchten zal plukken bij verkoop (minimale investeringshorizon 5 jaar) :

 1. De wereldbevolking neemt toe: de afgelopen 25 jaar zijn er 35% meer mensen wereldwijd! In België stijgt het aantal met 0,5% per jaar. In de afgelopen 10 jaar zijn er bij benadering 700.000 personen bijgekomen.
  (1 januari 2016 telde België in totaal 11.267.910 inwoners)* Bron: FOD Economie
 2. Het aantal singles in België blijft stijgen. Tegen 2060 zal de helft van de Belgische huishoudens uit 1 persoon bestaan!
 3. Mobiliteit wordt alsmaar uitdagender !  Hierdoor stijgt de vraag naar woningen in stedelijke gebieden met vlotte toegang tot openbaar vervoer.
 4. De betonstop: we nemen vandaag gemiddeld 6 hectare vrije ruimte per dag op. Tegen 2040 zal dit worden teruggedrongen tot 0 hectare! Dit wil zeggen dat de bestaande woonruimte zal moeten geoptimaliseerd worden.

Prijzen & Plannen

Residentie MAYOR is een vastgoedproject van Syus.  De verkoopprijzen kan u terugvinden, samen met de plannen, in de pdf-brochure die u hieronder kan aanvragen.  (aankoop onder registratiestelsel)    Syus begeleidt particulieren en beleggers met een hoogrenderend investeringsplan op maat en investeert in kwalitatief vastgoed op toplocaties – de enige garantie op langdurige, stabiele waardestijgingen.

Heb je een beschikbaar investeringskapitaal van minimum € 60.000 (gecombineerd met een krediet) en een investeringshorizon van minimum 5 jaar? We tonen je graag het rendement dat je hiermee kan behalen.

Ontvangt U graag een brochure of meer info over dit project?

 • Share:

Neem contact met ons op!

Elke klant heeft z’n eigen verhaal. Daarom luisteren we bij Syus aandachtig naar uw objectieven en verwachtingen. Na analyse leggen we u een onderbouwd investeringsplan voor, op maat van uw persoonlijke situatie.