EEN PAREL IN HARTJE LEUVEN

De volledig vernieuwd, hoogwaardig afgewerkte Residentie LIVITAS beschikt over 13 luxe-studentenkamers op een centrale ligging binnen de ring van Leuven. (Blijde Inkomststraat 37, 3000 LEUVEN).  Dertien opportuniteiten die u zowel op korte als lange termijn voorzien van een stabiel rendement. Het gebouw omvat tal van erfgoed-elementen die bewaard worden en een uniek karakter geven aan deze Residentie, wat al meteen opvalt uw entree in de ruime inkomhal.   Deze residentie beschikt tevens over een mooie tuin waar studenten vanuit de gemeenschappelijke keuken toegang toe krijgen.   De oplevering staat gepland nog vóór de zomervakantie van 2020.  Zodoende is het gebouw met 100 %  ZEKERHEID verhuur-klaar tegen de start van het ACADEMIEJAAR 2020 (september).  Werfbezoeken zijn momenteel perfect mogelijk !

Troeven

  • Residentie LIVITAS beschikt over een Tripple A-locatie.   ‘LIGGING’ blijft de meest cruciale factor in het kader van “duurzaam investeren in vastgoed”.
  • Volledig gerenoveerd gebouw, conform de laatste energienormering.
  • Een mooie tuin achteraan het gebouw waar de studenten zich kunnen ontspannen.
  • Alle investeringsunits beschikken over een eigen moderne badkamer douche, lavabo en hang-WC met dubbele spoelfunctie.
  • Hoogwaardige afwerking, volledig bemeubeld, video-foon, led-verlichting, parket-look, etc..  (zie voorbeelden op www.syus.be/3D )
  • Iedere studentenkamer is uitgerust met een een ontbijtblok (ingebouwde koelkast met werkblad van 60 cm breed, stopcontact en microgolf).  Kortom:  men kan ontbijten op de kamer.  Koken dient in de gemeenschappelijke keuken te gebeuren.
  • Het gebouw is uitgerust met afzonderlijke tellers voor alle nutsvoorzieningen.

Investeer in luxe-studentenvastgoed op top-locatie

Studentenkamers blijven een bijzonder interessante investering en wel omwille van volgende 2 redenen:

  1. Hogere eisen aan studentenkamers:  er is voldoende aanbod in Leuven van de zogenaamde ‘koten’ (zonder eigen badkamer). We merken echter zeer duidelijk dat er méér en méér vraag is naar ruime kamers (minstens 16 m2) MET eigen volwaardige badkamer.  Van dit type, waar Syus sterk op inzet, is nog een tekort. Leegstand in dit type van luxe-kamers is 0 % : de vraag is groter dan het aanbod.
  2. Stijgende huurprijzen werken kopen/investeren in de hand:  huurprijzen van bovenvermeld type van luxe-studentenkamers schommelen rond de 500 euro per maand en hoger.  Voor zij die spaargelden bezitten is de stap naar kopen vaak interessanter dan huren:  meer info hierover kan u via deze link terugvinden.

Prijzen & Plannen

Residentie LIVITAS is een vastgoedproject van Syus.  De verkoopprijzen kan u downloaden via de brochure-aanvraag (aankoop onder registratiestelsel). Syus begeleidt particulieren en beleggers met een hoogrenderend investeringsplan op maat en investeert in kwalitatief vastgoed op toplocaties – de enige garantie op langdurige, stabiele waardestijgingen.

Heb je een beschikbaar investeringskapitaal van minimum € 50.000 en een investeringshorizon van minimum 5 jaar? We tonen je graag het rendement dat je hiermee kan behalen.

Ontvangt U graag een brochure of meer info over dit project?

  • Share:

Neem contact met ons op!

Elke klant heeft z’n eigen verhaal. Daarom luisteren we bij Syus aandachtig naar uw objectieven en verwachtingen. Na analyse leggen we u een onderbouwd investeringsplan voor, op maat van uw persoonlijke situatie.