Luxe-studentenkamers nabij Gasthuisberg

Troeven

 • Residentie DOMINO is zeer goed gelegen:  op 5 minuten afstand met de fiets van Gasthuisberg, trekt u hier een interessant publiek van huurders aan.  ‘LIGGING’ blijft de meest cruciale factor in het kader van “duurzaam investeren in vastgoed”.
 • Volledig gerenoveerd gebouw, conform de laatste energienormering.
 • Alle investeringsunits beschikken over een eigen moderne badkamer douche, lavabo en hang-WC met dubbele spoelfunctie.
 • Hoogwaardige afwerking, volledig bemeubeld.
 • De gelijkvloers-studio met mooie stadstuin is uitgerust met een eigen open keuken met ingebouwde keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast met diepvriesvak en combi-microgolfoven.
 • Het gebouw is uitgerust met afzonderlijke tellers voor alle nutsvoorzieningen.

Investeer in compacte woon-eenheden op top-locatie

Syus is sterk overtuigd van duurzaam beleggen in compacte units in centrumsteden. Er zijn 4 duidelijke indicaties die wijzen in deze richting en die ervoor zullen zorgen dat wie vandaag investeert in zulke units, hiervan de vruchten zal plukken bij verkoop (minimale investeringshorizon 5 jaar) :

 1. De wereldbevolking neemt toe: de afgelopen 25 jaar zijn er 35% meer mensen wereldwijd! In België stijgt het aantal met 0,5% per jaar. In de afgelopen 10 jaar zijn er bij benadering 700.000 personen bijgekomen.
  (1 januari 2016 telde België in totaal 11.267.910 inwoners)* Bron: FOD Economie
 2. Het aantal singles in België blijft stijgen. Tegen 2060 zal de helft van de Belgische huishoudens uit 1 persoon bestaan!
 3. Mobiliteit wordt alsmaar uitdagender !  Hierdoor stijgt de vraag naar woningen in stedelijke gebieden met vlotte toegang tot openbaar vervoer.
 4. De betonstop: we nemen vandaag gemiddeld 6 hectare vrije ruimte per dag op. Tegen 2040 zal dit worden teruggedrongen tot 0 hectare! Dit wil zeggen dat de bestaande woonruimte zal moeten geoptimaliseerd worden.

Prijzen & Plannen

Residentie DOMINO is een vastgoedproject van Syus. Syus begeleidt particulieren en beleggers met een hoogrenderend investeringsplan op maat en investeert in kwalitatief vastgoed op toplocaties – de enige garantie op langdurige, stabiele waardestijgingen.

Beschikt u over een groter investeringskapitaal en wenst u te beleggen in een volledig afgewerkte opbrengst-eigendom? Syus beschikt over verschillende gebouwen op verschillende locaties binnen de ring van Leuven. Wij tonen u alle mogelijkheden om slim te beleggen, zonder zorgen.

De prijzen in de brochure die u kan downloaden zijn stuk-verkoopprijzen.  Wanneer u in zijn geheel aankoopt, geniet u van een volume-korting, waardoor u zuiver huur-rendement stijgt naar 3,5 % netto!

Ontvangt U graag een brochure of meer info over dit project?

 • Share:

Neem contact met ons op!

Elke klant heeft z’n eigen verhaal. Daarom luisteren we bij Syus aandachtig naar uw objectieven en verwachtingen. Na analyse leggen we u een onderbouwd investeringsplan voor, op maat van uw persoonlijke situatie.