EEN PAREL IN HARTJE LEUVEN

Opbrengsteigendom – te koop in zijn geheel

Residentie ANNEVOIE is een vastgoedproject van Syus.   Dit project wordt als opbrengseigendom in zijn geheel verkocht.   De stuk-verkoopprijzen kan u terugvinden, samen met de plannen, in de pdf-brochure die u hieronder kan aanvragen. Voor aankoop van gebouwen in zijn geheel neemt u best contact op met Syus, zodoende u een simulatie kan bekomen met de bijhorende volume-korting.  Eigenaar worden van een gebouw in zijn geheel biedt volgende voordelen:

 • U heeft geen syndicus nodig
 • U heeft geen basis-akte nodig
 • U geniet van een volume-korting
 • Uw huurrendement ligt bijgevolg hoger

Troeven

 • Residentie Annevoie beschikt over een bijzonder interessante strategische ligging: op slechts 4 minuten fietsen van Faculteit Sociale Wetenschappen, de Faculteit Ingenieurswetenschappen en de Faculteit Economie en Bedrijfswetenschappen.
 • Volledig gerenoveerd gebouw, conform de laatste energienormering.
 • Alle investeringsunits zijn hoogwaardig afgewerkt en volledig bemeubeld.
 • De studentenkamer-units beschikken over een ruime, volledig uitgeruste gemeenschappelijke keuken
 • Alle investeringsunits beschikken over een eigen, moderne badkamer met douche, lavabo en hang-WC met dubbele spoelfunctie.
 • Alle eenheden hebben afzonderlijke tussentellers voor zowel water, elektriciteit als gas

Investeer in compacte woon-eenheden op top-locatie

Syus is sterk overtuigd van duurzaam beleggen in compacte units in centrumsteden. Er zijn 4 duidelijke indicaties die wijzen in deze richting en die ervoor zullen zorgen dat wie vandaag investeert in zulke units, hiervan de vruchten zal plukken bij verkoop (minimale investeringshorizon 5 jaar) :

 1. De wereldbevolking neemt toe: de afgelopen 25 jaar zijn er 35% meer mensen wereldwijd! In België stijgt het aantal met 0,5% per jaar. In de afgelopen 10 jaar zijn er bij benadering 700.000 personen bijgekomen.
  (1 januari 2016 telde België in totaal 11.267.910 inwoners)* Bron: FOD Economie
 2. Het aantal singles in België blijft stijgen. Tegen 2060 zal de helft van de Belgische huishoudens uit 1 persoon bestaan!
 3. Mobiliteit wordt alsmaar uitdagender !  Hierdoor stijgt de vraag naar woningen in stedelijke gebieden met vlotte toegang tot openbaar vervoer.
 4. De betonstop: we nemen vandaag gemiddeld 6 hectare vrije ruimte per dag op. Tegen 2040 zal dit worden teruggedrongen tot 0 hectare! Dit wil zeggen dat de bestaande woonruimte zal moeten geoptimaliseerd worden.

De rol van Syus

Syus begeleidt particulieren en beleggers met een hoogrenderend investeringsplan op maat en investeert in kwalitatief vastgoed op toplocaties – de enige garantie op langdurige, stabiele waardestijgingen.

Onze klanten zijn 100 % eigenaar van vastgoed en genieten van een zorgeloos rendement.

Ontvangt U graag een brochure of meer info over dit project?

 • Share:

Neem contact met ons op!

Elke klant heeft z’n eigen verhaal. Daarom luisteren we bij Syus aandachtig naar uw objectieven en verwachtingen. Na analyse leggen we u een onderbouwd investeringsplan voor, op maat van uw persoonlijke situatie.