EEN PAREL NABIJ ANTWERPEN ZUID

Dit project is gelegen in de Begijnenstraat 93 en telt 5 luxe business-flats in een compleet vernieuwd gebouw.

Troeven

 • Residentie Helena beschikt over een bijzonder interessante strategische ligging in hartje Antwerpen
 • Op slechts 700 meter van het volledige opgewaardeerde Het Zuid.
 • Op 450 meter van de de Amerika- en Britselei die als een centrale as door Antwerpen lopen en zo een snelle in- en uitvalsweg zijn.
 • Op 7 minuten fietsen van het station,4 minuten van de Antwerpse Meir en  3 minuten naar de Groenplaats.
 • Volledig gerenoveerd gebouw, conform de laatste energienormering.
 • Alle investeringsunits zijn hoogwaardig afgewerkt en volledig bemeubeld.

Investeer in compacte wooneenheden op toplocatie

Syus is sterk overtuigd van duurzaam beleggen in compacte units in centrumsteden. Er zijn 4 duidelijke indicaties die wijzen in deze richting en die ervoor zullen zorgen dat wie vandaag investeert in zulke units, hiervan de vruchten zal plukken bij verkoop (minimale investeringshorizon 5 jaar) :

 1. De wereldbevolking neemt toe: de afgelopen 25 jaar zijn er 35% meer mensen wereldwijd! In België stijgt het aantal met 0,5% per jaar. In de afgelopen 10 jaar zijn er bij benadering 700.000 personen bijgekomen.
  (1 januari 2016 telde België in totaal 11.267.910 inwoners)* Bron: FOD Economie
 2. Het aantal singles in België blijft stijgen. Tegen 2060 zal de helft van de Belgische huishoudens uit 1 persoon bestaan!
 3. Mobiliteit wordt alsmaar uitdagender !  Hierdoor stijgt de vraag naar woningen in stedelijke gebieden met vlotte toegang tot openbaar vervoer.
 4. De betonstop: we nemen vandaag gemiddeld 6 hectare vrije ruimte per dag op. Tegen 2040 zal dit worden teruggedrongen tot 0 hectare! Dit wil zeggen dat de bestaande woonruimte zal moeten geoptimaliseerd worden.

Prijzen & Plannen

Residentie HELENA is een vastgoedproject van Syus. De huurprijzen kan u terugvinden, samen met de plannen, in de pdf-brochure die u hieronder kan aanvragen. Verkoopprijzen kan u opvragen bij uw Syus-consulent.  Syus begeleidt particulieren en beleggers met een hoogrenderend investeringsplan op maat en investeert in kwalitatief vastgoed op toplocaties – de enige garantie op langdurige, stabiele waardestijgingen.

Heb je een beschikbaar investeringskapitaal van minimum € 60.000 (gecombineerd met een krediet) en een investeringshorizon van minimum 5 jaar? We tonen je graag het rendement dat je hiermee kan behalen.

 

Ontvangt U graag een brochure of meer info over dit project?


 • Share:

Neem contact met ons op!

Elke klant heeft z’n eigen verhaal. Daarom luisteren we bij Syus aandachtig naar uw objectieven en verwachtingen. Na analyse leggen we u een onderbouwd investeringsplan voor, op maat van uw persoonlijke situatie.